18 Aralık 2015 Cuma 17:50
Vali Yardımcısı Sedat İnci İlimizin Tanıtımını Spor İle Yapaçağız

Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım, Başkan Yardımcıları Ramazan Adsay, Dinçer Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Arslan ve Zülküf Arslan'ın yer aldığı ziyarette kulübün sorunları konuşuldu.

Tatvan Gençlerbirliği Spor müsabakasında -15 derecede oynanan karşılaşmayı 90 dakika boyunca tribünden izleyen İnci'ye teşekkür eden Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım, ligin ikinci yarısının planlaması hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ağrı Gençlerbirliği Spor'un Ağrı'nın bir markası haline geldiğini söyleyen Vali Yardımcısı Sedat İnci;" Ağrı Gençlerbirliği Spor, Ağrı'nın marka değeri hızla yükselen bir yapılanması. Bu yapılanmaya elbette gerek devlet nezdinde gerekse halk nezdinde destek vermek gerekiyor. Kulübün sorunlarının çözümüne yönelik Sayın Valimiz Musa Işın'ın önemli desteği  oluyor. Benimde üstüme düşen her noktada yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Ağrı'da çok başarılı sporcularımız yetişiyor. Belki de ilerleyen zamanlarda, eskiden olduğu gibi ilimizin tanıtımını Spor ile yapacağız " dedi.

Ziyaret sonrası Vali Yardımcısı Sedat İnci'ye, kendi adını taşıyan forma takdim edildi. 

Son Güncelleme: 18.12.2015 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.