09 Eylül 2016 Cuma 16:24
Yavuz Aydemir'Hemşehrilerine Seslendi

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, yaptığı açıklamada, son günlerde hayvan pazarında yoğunluğun arttığını söyledi.

Türkiye'nin en kaliteli ve ucuz etinin Ağrı'da satıldığını savunan Aydemir, "Bölgede hayvanlarımıza fazla katkı yem verilmiyor. Hayvan doğal olarak samanla daha fazla beslendiği için kaliteli ete sahip. Hayvanı burada fazla yürütmüyorlar. Yürüyen hayvan kaslı olur, kaslı hayvanın eti ise lezzeti olmaz." dedi.

Hemşehrilerine de seslenen Aydemir, şunları kaydetti:

"Başka illerde yaşayan Ağrılılar, kurbanlarını Ağrı'dan alıp kessin. Çünkü bir şehir düşünün, hiçbir fabrikası, çalışma alanı yok. Burada sadece tarım ve hayvancılık var. Buraya hem Ağrılıların hem de devletin daha çok sahip çıkması lazım. Daha çok kulak kabartması lazım. 'Çatısız fabrika' dedikleri yer burasıdır. Önümüzdeki Kurban Bayramı inşallah hayvancılıkla uğraşan çiftçimizin derdine derman olmuştur, para kazanmalarını sağlamıştır."

yavuz-aydemirhemsehrilerine-seslendi.jpgyavuz-aydemirhemsehrilerine-seslendi-001.jpgyavuz-aydemirhemsehrilerine-seslendi-002.jpgyavuz-aydemirhemsehrilerine-seslendi-003.jpg

Son Güncelleme: 09.09.2016 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.