11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:29
Yılmaz Ensaroğlu'ndan Anneler Günü Mesajı

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayı Yılmaz Ensaroğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


Ensaroğlu mesajında; “Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağımızdır.


Yaşamımızın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanı sıra her zaman gereksinim duyacağı manevi değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadır. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun bilinçlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır” dedi.
Sabırla, şefkatle, hüznümüzü sevince dönüştüren annelerimizin sınırsız sevgileri karşısında bir ömür boyu sağlıkla hep yanımızda olmalarını temenni ediyoruz. Karşılıksız tek sevgi bir annenin çocuğuna duyduğu sevgidir." ifadelerine yer verdi.

 

Bu vesile ile tüm annelerimizin "anneler gününü" en kalbi duygularımla tebrik eder, hayır dualarına mazhar olmayı yüce Allah (c.c.)'dan dilerim.

Son Güncelleme: 11.05.2015 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.