15 Mayıs 2015 Cuma 16:17
Yurt Ay Der'den İl Müdürü Topkaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Derneklerinin faaliyet alanlarıyla, ilgili İl Müdürü Topkaya’ya bilgiler veren Yurt Ay Der Başkanı Recep Çirik, “ Derneğimiz yetiştirme yurtlarında büyüyüp daha sonra ayrılanların oluşturduğu bir dernektir. Derneğimizin faaliyet alanları yetiştirme yurtlarında kalmış ve daha sonra ayrılmış olan kişileri ve şuan kalan çocuklarımızı kapsamaktadır. Gerek yetiştirme yurtlarımızdaki  çocuklar , gerekse yetiştirme yurtlarından ayrılanların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yetiştirme yurtları, bizlerin baba ocağıdır. Biz ne kadar şuan oralardan her ne kadar ayrılmış olsak, oralara bir vefa borcumuz vardır” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, derneğin faaliyetlerine destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. 

 

yurt-ay-derden-il-muduru-topkayaya-hayirli-olsun-ziyareti.jpgyurt-ay-derden-il-muduru-topkayaya-hayirli-olsun-ziyareti-001.jpg

Son Güncelleme: 15.05.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.