23 Haziran 2015 Salı 18:24
Yurt Ay Der'den Taziye Mesajı

Yurt Ay Der'den taziye mesajı


Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik, Ağrı'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde görevli Abdullah Koçhan için başsağlığı mesajı yayımladı. 

Çirik, yaptığı yazılı açıklamada, il merkezinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Koçhan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduklarını bildirdi.

Çirik, "Hayatını kaybeden Koçhan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve ASP camiasına başsağlığı diliyorum. Ayrıca kazada yararlanan Başak Atilla, Elmas Kılıç ile Medinegül, Edule, Songül, Esmanur ve Fahrettin Güneş'e de acil şifalar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 23.06.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.