04 Ekim 2016 Salı 13:24
Yurtpınar Köyünde Yılın ilk Kavun Hasadı Yapıldı

Ağrı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Baykan ASLAN,  

Ziraat Mühendisleri; Tahir YILMAZ ve  M. Merve YURTÇU ile Yurtpınar Köyüne gidilerek Köy muhtarı Celal KAYA ve yine  köy üreticisi Doğan KAYA'ya ait kavun bostanlarında ilk kavun hasadı yapıldı.

Yurtpınar köyünde toplamda 40 dekar alanda kavun üretimi yapıldı. İl Müdürlüğümüz tarafından kavunun üretiminden hasat zamanına kadar Üreticilere teknik destek verildi.

yurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi.jpgyurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi-001.jpgyurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi-002.jpgyurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi-003.jpgyurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi-004.jpgyurtpinar-koyunde-yilin-ilk-kavun-hasadi-yapildi-005.jpg

 

Son Güncelleme: 04.10.2016 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.