13 Aralık 2018 Perşembe 10:51
2018-2019 Futbol sezonu U-17 Ligi Kuraları Çekildi

U-17 Ligi Kuraları Çekildi

2018-2019 Futbol sezonu U-17 ligi kuraları, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda düzenlenen törenle çekildi.

Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol İl Temsilcisi Celal Bulut, Tümsad Ağrı Başkanı Erol Yıldırım’ın da katıldığı kura çekim törenine 7 kulüp katıldı. Eleşkirt Spor, Ağrı Gençlerbilriği, Ağrı 1970 Spor, Patnos04 Spor, Diyadin Gençlerbirliği Spor, Ağrı Vefa Spor ve Hamur Spor’un katılım gösterdiği lig tek devre lig usulü oynanacak. Lig sonunda şampiyon olan takım, Ağrı’yı U-17 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacak.

Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ;

U-17 liginin Futbol altyapısının gelişmesi için önemli liglerden biri olduğuna dikkat çeken Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ “ İlimizde ki futbol altyapısının gelişimi açısından en değer verdiğimiz kategorilerden biri olan U-17 ligi hayırlı olsun. Sportmence geçmesini dilediğimiz bu ligin, kulüplerimizin altyapılarına önemli katkıları bulunuyor. Müsabakaları 29 Aralık Cumartesi günü başlatmayı planlıyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi

Son Güncelleme: 13.12.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.