18 Ekim 2018 Perşembe 20:35
Abbas Aydın Ağrı Spor'a sözünü tuttu! Haftaya kendi sahamızda oynuyoruz

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, ayağının tozuyla Ağrı 1970 Spor için verdiği sözü yerine getirerek Ağrı Halkı ve Spor camiasından büyük bir beğeni aldı.

Ağrı 1970 Spor Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimi ile biraraya gelen Abbas Aydın çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra heyet ile birlikte Ağrı Valisi Süleyman Elban ile görüştü.

Abbas aydın yaptığı açıklamada bugün Ağrı'ya geldiğimiz gibi Ağrı spor başkan ve yönetici arkadaşlar İle toplantı yaptık.Daha sonra Yapımı devam eden Şehir stadında incelemelerde bulunduktan sonra tesiste incelerde bulunduk.Başkan ve Yönetimi İle beraber vali beyi ziyaret ettik dedi.

Ak parti il Başkanı Abbas Aydın, çalışma ve değerlendirmelerden sonra yapacaklarını şöyle sıralayrak Ağrı Spor'un destekçisi olacaklarını ve daha güçlü bir Ağrı Spor ile yola devam edeceklerini söyledi.

Abbas Aydın yapacakları işleri sıralayarak,

1-Kiymetli hemşehrilerim bugün itibariyle Ağrı sporumuza tesisin tahsis işlemi tamamlanmıştır.Tesisin anahtarını Ağrı Spor başkanımız Mehmet Yıldırım'a verdik. HAYIRLI OLSUN.


2- Tesisin tefrişatınıda,Malzemeleri de Ağrı sporumuza alıp teslim ediyoruz.Yani tesisin tefrişatını karşılıyoruz. Ağrı sporumuza ve Ağrılı kardeşlerimize HAYIRLI OLSUN

 
3-Şehir stadımızı yapım işini hızlandırıyoruz.İnşallah bu hafta değil önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız maça yetiştirmek için bütün gayreti göstereceğiz.


4-Önümüzdeki süreçte Ağrı spor başkan ve yöneticileri ile diğer hususlar İle ilgili olarak bazı Organizasyonlar yapacağız inşallah dedi.

Ak parti il Başkanı Abbas Aydın sözünün devamında, Ağrı spor demek Ağrı gençliği demek Gençlerimiz için daha çok çalışacağız inşallah diyerek destek sizden hizmet bizden dedi.

Son Güncelleme: 18.10.2018 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.