10 Kasım 2017 Cuma 15:12
AĞÇED Sporcuları Bilek Güreşi Müsabakasına Hazırlanıyor

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcularımız için tahsis ettiği spor salonunda düzenli bilek güreşi antrenmanları yapan AĞÇED bilek güreşi sporcuları, geçen yıl üç madalya ile döndükleri ’Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması’’ için çalışmalarına hız verdiler.

Ağçed spor birimi sorumlusu Abdullah DEMİRCİ, sporcularının motivasyonunun üst düzeyde olduğunu, geçen seneki madalya sayılarının daha da artacağını umduklarını belirterek bu yıl ki yarışmaya en az üç sporcu ve bir antrenör ile katılım sağlayacaklarının altını çizdi. Sporun sadece bedeni kuvvetlendirmek ve kişiyi formda tutmak ile kalmayıp sporcuların aynı zamanda sağlam iradeleri kişilik kazandırdığını ve gençlerin en çok da bu gibi özelliklere sahip olmaları gerektiğini ayrıca bildiren Demirci, desteklerinden dolayı AĞÇED yönetimine ve Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın Aziz Sinan ALP Bey’e teşekkürlerini iletti.

Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliğiyle 9 – 10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da ‘’Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller’’ temasıyla düzenlenecek olan ‘’Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması’’ hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 11.11.2017 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.