26 Mart 2018 Pazartesi 12:33
Ağrı 1970 Spor: 2 Yüksekova Belediyespor: 0 (Geniş Özet)

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup 21. Hafta da Ağrı 1970 Spor, Yüksekova Belediyespor'u konuk etti. Geçen hafta şampiyonluğunu resmen ilan eden Ağrı 1970 Spor 21. hafta da oynanan bu maçı kazanarak puanını 52'ye çıkardı.

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup 21. hafta mücadelesinde Ağrı 1970 Spor Yüksekova Belediyespor'u 2-0 yendi.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayan Ağrı 1970 Spor Yüksekova Belediyespor mücadelesi öncesi yerel sanatçılar taraftarlara konser verdi.

Vali Lütfi Yiyenoğlu Stadyumu'nda oynana maçı Emrecan Furuncu, Kerem Kalkan, Miraç Berk Kölemem, ve Melih Kurt Baş dörtlüsü yönetti.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN ALTTAKİ GİF'İ TIKLAYIN!

Maça Ağrı 1970 Sporlu futbolcular 'Bu maç sensiz olmaz spora şiddete dur de' pankartıyla çıkarken konuk takım Yüksekova Belediyespor futbolcuları da geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Ağrı 1970 Sporlu futbolcuları alkışlayarak karşıladı. Maçı Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ak Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanı Dilan Özmen Özgül ve çok sayıda Ağrılı kadınlar da izledi.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan mücadele Yüksekova Belediyespor'un başlama vuruşu ile başladı. Maçın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü futbol sergilerken, ilk yarının sonlarına doğru baskısını arttırarak etkili olan ev sahibi Ağrı 1970 Spor aradığı golü 33'ncü dakika da Ali Kurt'un ayağından buldu ve ilk yarı 1-0'lık skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında aynı etki ile futbolunu sürdüren ev sahibi ekip 65'nci dakikada Tunahan Bilgin'in penaltı atışı ile skoru 2-0'a taşıdı ve o dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca Ağrı 1970 Spor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maç sonunda taraftarlar ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.

HABER/FOTO: Osman KAYHAN

Son Güncelleme: 26.03.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.