17 Ekim 2018 Çarşamba 21:11
Ağrı 1970 Spor'a İlk Destek AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın'dan Geldi

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'dan Ağrı 1970 Spor'a ilk destek geldi. Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamalar ile Ağrı 1970 Spor'a destek sözü verdi.

Bir önceki haberimizde taraftar grupları ve halkın Ağrı 1970 Spor için sokağa döküldüünü belirtirken, ilk destek AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'dan geldi.

Sosyal Medya hesabında yaptığı paylaşımda Aydın: "Kıymetli Ağrılı Hemşehrilerim, değerli gençler, bizler AK Parti Ağrı teşkilatı olarak Ağrı Spor'umuzun yanındayız. Tesis konusunu inşallah en kısa sürede halledeceğiz. Ayrıca diğer konularda Ağrı Spor yönetimi ile istişare edip yapılması gereken ne varsa yardımcı olacağız inşallah. Ağrı Spor'umuzun yanındayız." dedi.

Konuşmasının devamında Ağrı 1970 Spor'a destek sözü veren Ağrı AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın: "Taziyem nedeniyle il dışındayım inşallah yarın Ağrı'ya geleceğim. Mehmet Yıldırım Başkan ve Yönetimi ile görüşeceğiz. Hep beraber durmak yok devam diyeceğiz inşallah." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.