10 Ekim 2018 Çarşamba 20:45
Ağrı 1970 Spor Bölgesel Amatör Lig'inden Çekiliyor

Ağrı 1970 Spor'da flaş gelişmeler oluyor. Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım'ın istifasından sonra Ağrı 1970 Spor Yönetim Kurulu ligden çekilme kararı aldıklarını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyon olan fakat Play-Off'larda maçlarını kaybeden Ağrı 1970 Spor bu sezona büyük hazırlık yapmıştı. Yaptığı transferler ile sık sık gündeme gelen Ağrı 1970 Spor yine bu sezon Şampiyonluk parolası ile kurulmuş ve emin adımlarla Ligin başlangıcından bu yana 3 maçlık galibiyetleri ile hem yenilmezlik serisini sürdürüyor hemde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyordu.

Sosyal Medya üzerinden yapılan Başkan Mehmet Yıldırım'ın istifasının camiayı bayağı derinden üzdüğünü ve Yönetim Kurulunun olağanüstü toplanarak nihai kararını verdiğini duyuran Ağrı 1970 Spor Yönetim Kurulu:

"DUYURU

AĞRI 1970 SPOR KULÜBÜ başkanımız sayın Mehmet YILDIRIM'ın istifası camia olarak bizleri derinden üzmüştür. Yönetim olarak olağanüstü toplanarak konu ile ilgili nihai kararımızı vermiş bulunmaktayız. 

Takriben üç yıldır maddi manevi ve özellikle zamanını ayırarak, kulübe çok büyük katkılar sağlayan başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIM'ın istifasını kabullenebilmemizin ve altından kalkabilmemizin mümkünatı yoktur. Bundan mütevellit başkanımızı ikna girişimlerimizin sonuçsuz kalması ve bizlerin de Mehmet YILDIRIM'sız bu işi yürütme gücümüzün olmayışından dolayı Pazar günü oynanacak olan Erciş Gençlik Belediye Spor müsabakasından sonra basın açıklaması yapıp kulübün fesh edilerek liglerden çekilme kararı almış bulunmaktayız.

AĞRI 1970 SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU" dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2018 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer 2018-10-14 21:56:43

Kesin cekildinizmi