06 Ocak 2018 Cumartesi 16:23
Ağrı 1970 Spor Ligin İkinci Yarısının İlk Maçına Çıkıyor

Antalya'da yapılan kamp çalışması ve yapılan transferlerle gücüne güç katarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Ağrı 1970 Spor, yarın saat 13.30'da Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda Tatvan Gençlerbirliği Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç hakkında açıklamalarda bulunan kulüp Basın Sözcüsü Ercan Aydın,

"3. Lig'e emin adımlarla yaklaşmaktadır. Teknik heyet ve futbolcularımızın son derece istekli ve moralli olmaları bize ayrıca güven vermektedir. Biz yönetim olarak çıktığımız bu yolda taraftarlardan ve Ağrı Spor'a gönül verenlerden gördüğümüz büyük desteklerin ligin 2. yarısında da devam etmesini arzu ediyoruz. Bu bağlamda tüm Ağrı halkını memleketlerinin takımına destek vermeleri için yarın oynayacağımız Tatvan G.birliği Spor maçına bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.