15 Ekim 2018 Pazartesi 11:53
Ağrı 1970 Spor Resmen Dağılıyor! Futbolcuların Biletleri Kesildi!

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden ve şu ana kadar 4'te 4 yapan Ağrı 1970 Spor ligden çekilme kararı almıştı. Başkan Mehmet Yıldırım yaptığı açıklamada futbolcuların biletlerini kestiğini ve göndereceğini ifade etti.

Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada siyasi ve bürokrasi tarafından sahipsiz bırakıldığı için yönetim kurulu ile beraber alınan kararda futbolcuların biletlerinin kesilmesi ve yarın biletleri, çantaları ile beraber basın mensupları önünde futbolcuları uğurlayacaklarını belirtti.

Yarın futbolcuları yolculamanın akabinde saat 17:00'da yapacağı basın açıklamasında belgelerle kimlerin sebep olduğunu basına belirtecek olan Mehmet Yıldırım: "Ağrı spor siyasi ve bürokrasi tarafından sahipsiz bırakıldığından dolayı kulübü ligden çekme kararı yönetim kuruluyla beraber verilmiştir. Futbolcular biletlerini kesmeleri, yarın saat 14:00'da biletleri ve çantalaı elinde yerel ve ulusal basın önünde futbolcuları uğurlayacak akabinde saat 17:00 sebep olanlar belgeleriyle tarafımdan basına sözlü ve yazılı olarak anlatarak verilecektir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.