21 Nisan 2018 Cumartesi 11:29
Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu'ndan Maç Öncesi Açıklama

Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu Erzincan'da oynanacak olan Adıyaman 1954 Spor maçı öncesi basın açıklamasında bulundu.

Ağrı 1970 Spor teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu 21.04.2018 Cumartesi günü saat 15:00'de Adıyaman 1954 Spor ile oynanacak olan Play-Off maçı öncesi Erzincan kampında açıklamalarda bulundu.

Bütün taraftarları müsabakaya 12. adam olarak beklediğini ifade eden Kalafatoğlu:

"Sezona Ziraat Türkiye kupası  maçlarıyla başladığımızda oynanan futbol ve taraftarın yoğun ilgisi bize şampiyon olacağımızın mesajını çok net vermişti. Ligi; içinde bulunduğumuz 1. gurubun lideri olarak bitirdiğimizde ise; Ağrı şehri 10 bin taraftarı ile 3. Lig'e çıkmamız gerektiğini büyük arzu ile belirtmişlerdi. Bizler teknik heyetiyle, futbolcusuyla, kulüp başkanımız Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla hazır olduğumuzu hatırlatarak Ağrı Spor'a gönül veren taraftarlarımızı Cumartesi günü Erzincan'da oynanacak bu zorlu müsabakaya 12. adam olarak beklediğimizi belirtir, şimdiden takımım adına herkese gönülden teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.