05 Mart 2018 Pazartesi 14:31
Ağrı 1970 Spor Yerel Takımlara Umut Oldu

Bölgesel Amatör Ligi'nde başarılı bir grafik çizerek emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Ağrı 1970 Spor, Ağrı Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden 4 takım için umut kaynağı oldu.

Ağrı Yerel Amatör Lig'de mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği, Patnos 04 Spor, Doğubayazıt İshakpaşa Spor ve Hamur Kümbet Spor takımları arasında şampiyonluk yarışı devam ediyor. Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde fırtınalar estiren Ağrı 1970 Spor'un başarılı grafiği ve şampiyonluğa çok yakın olması Ağrı Yerel Amatör Ligi'nde hareketliliğe neden oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor'un 48 puanla açık ara lider olması kentte şampiyonluk rüzgarı estirirken, Ağrı Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden 4 takıma olumlu yansıdı. Ağrı 1970 Spor'un şampiyon olması halinde Ağrı Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği, Patnos 04 Spor, Doğubayazıt İshakpaşa Spor ve Hamur Kümbet Spor takımları arasında şampiyon olan takım önümüzdeki yıl direk Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Ağrı 1970 Spor eğer play-off maçlarını kazanıp 3. Lig'e çıkarsa Ağrı Yerel Amatör Ligi'nde ikinci olan takımda önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmek için play-of maçı oynamaya hak kazanacak. 

Son Güncelleme: 05.03.2018 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.