21 Kasım 2018 Çarşamba 12:51
Ağrı Amatör'de U-19 Ligi Play-Off  Kuraları Çekildi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2018-2019 futbol sezonu faaliyet programında yer alan U-19 ligi grup müsabakaları tamamlandı. İki grupta 10 takımın mücadele ettiği U-19 liginde her gruptan iki takım Play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Grup müsabakaları sonucunda  Ağrı 1970 Spor, Ağrı Vefa Spor, Hamur Spor ve Eleşkirt Spor, Play-Off müsabakalarına hak kazandı.

Ağrı ASKF Aydın Kasar toplantı salonunda gerçekleşen kura çekiminde Ağrı Vefa Spor – Eleşkirt Spor ile eşleşirken, Hamur Spor’un rakibi ise Bölgesel Lig temsilcisi Ağrı 1970 Spor oldu. Hafta sonu oynanacak yarı final karşılaşmaları sonrasında U-19 ligi finali oynanacak. 

Müsabakaların centilmence geçmesini beklediklerini söyleyen Ağrı Futbol İl Temsilcisi Celal Bulut “ Grup müsabakalarında centilmence bir görüntü izledik. Aynı durumun play-off karşılaşmalarında da olmasını istiyoruz. Şampiyon olan takım,  ilimizi U-19 Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Bu karşılaşmalar tamamlandıktan sonra U-17 ligini başlatacağız “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.