16 Ekim 2017 Pazartesi 11:02
Ağrı Amatör Ligi Hafta Sonu Başlıyor

Ağrı Amatör Ligi Hafta Sonu Başlıyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Ağrı 1Amatör lig kura çekimi yapıldı. Kura çekim ve sezon öncesi bilgilendirme toplantısına Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol İl Temsilcisi İlhan Sönmez, kulüp yöneticileri ve ASKF yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Kura çekiminden sonra Amatör ligin 21 Ekim Cumartesi günü başlayacağını söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ “ Amatör liglerimiz 21 Ekim’de başlayacak. 2 grupta 10 takımın mücadele edeceği ligde gruplarını ilk iki sırada tamamlayacak olan takımlar play-off grubuna yükselecek. Bu grup Mart ayında çift devre lig usulü oynanacak. Bu sezon uzun zaman sonra Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerimizden takımlarımız liglere katılım gösterdiler. Bu takımlarımızın başkan ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Kendi ilçelerinde sporun gelişimi için katkı sağlayan bu spor adamlarımıza ilçelerimizde gereken desteğin verilmesi gerekiyor. Bu vesile ile 2017-2018 futbol sezonuna katılım gösteren tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Yeni futbol sezonu hayırlı olsun. ” dedi.

Askf Genel Sekreteri Özkan Aslan, yeni futbol sezonunda uygulanacak değişiklikleri aktarırken, Futbol İl Temsilcisi İlhan Sönmez ise 2017-2018 futbol sezonunda yaş kategorileri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ağrı 1.Amatör fikstüründe ilk hafta maçları ise şöyle oluştu.

Taşlıçay Spor – Ağrı Gençlerbirliği, İshak Paşa Spor – Bayazıt Spor, İdmanyurdu Spor – Hamur Kümbet Spor ve Patnos04 Spor – Eleşkirt Birlik Spor

Son Güncelleme: 16.10.2017 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.