06 Temmuz 2019 Cumartesi 09:14
Ağrı Barosu Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon oldu

Kurumlar Arası Maçların Şampiyonu BARO Oldu

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca geleneksel bir hale gelen Kurumlararası Futbol Liginin dokuzuncu yılı finali nefes kesti.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Belediye Meclis Üyesi Ercan Oğur, Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Baro Başkanı Salih Aydın'ın yanı sıra spor, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının takip ettiği final karşılaşması, ASKF Spor tesislerinde oynandı.

NRSE'nin katkıları ile düzenlenen turnuvanın finalinde Baro ve Sanayi takımları arasındaki mücadelenin İlk yarısı  2-1 Sanayi Spor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının son dakikalarında Baro takımından Ahmet Kaya'nın attığı gol, Baro takımını beraberliğe taşıdı. Normal süresi içerisinde eşitlik bozulmayınca takımlar seri penaltı atışlarına geçti. Seri penaltı sonrasında Baro takımı, rakibini eleyerek 9.turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabakada Baro takımında Ali Artuk'un mükemmel performansı, kupayı getiren en önemli etken olurken, Baro takımı, bu şampiyonlukla birlikte dokuz sezondur devam eden ligde ikinci kez kupayı kazanan ilk takım olma unvanını kazandı.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreni ile Baro takımına kupasını Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ takdim etti. Kösedağ yaptığı konuşmada Baro ve Sanayi takımlarını tebrik ederek " Ağrı'da ilkleri yapmak zordur.  Penaltı yarışmasını ilk defa yaptık ve çok güzel geçti. Gelenekselleştirmek daha zordur. Biz işte bunu başardık ve kurumlar arası maçlarda dokuzuncu sezonu geride bıraktık. Her iki kulübü ve turnuvaya katılan takımlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Ödül töreninde şu isimler plakete layık görüldü

Altın 8: Çetin Kılıç (Ozanlar Köyü)

Altın 8: Sefa Sünbül (Sanayi Spor)

Altın 8: Mustafa Kayan (Baro)

Altın 8: Adem Aslan (Yaşam Hastanesi)

Altın 8: Murat Koçuk (Et Balık Kurumu)

Altın 8: Ersin Aslan (Amatör Futbolcular Derneği)

Altın 8: Maksut Aybay (Daskef)

Altın 8: Fatih Yılmaz (Kredi Yurtlar Kurumu)

Fair-Play: Zafer Akın (Devlet Hastanesi)

En Renkli Takım: Vatanperver Gençlik Teşkilatı

En İyi Çıkış Yapan Takım: Daskef

En iyi Antrenör: Ramazan Öztürk  (Amatör Futbolcular Derneği)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.