16 Nisan 2017 Pazar 12:09
Ağrı Belediyesinden Sporculara Malzeme desteği

Ağrı Belediyesinden sporculara destek

AĞRI - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Ağrı Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde aktif olarak spor yapan 500 sporcuya spor malzemesi dağıttı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda düzenlenen ve Ağrı Valisi ve Ağrı Belediye Başkanvekili Musa Işın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve sporcuların katıldığı törende tekvandocular gösteri yaptı.

Vali Işın, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, sporculara sürekli destekte bulunacaklarını söyledi.

Ağrılı sporcularla gurur duyduklarını belirten Vali Işın, "Sizleri çalıştıran, yetiştiren hocalarınıza, antrenörlerinize teşekkür ediyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyoruz. İnşallah hep beraber daha güzel başarılar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Program, sporculara malzeme dağıtımının ardından son buldu. 

agri-belediyesinden-sporculara-malzeme-destegi.jpgagri-belediyesinden-sporculara-malzeme-destegi-001.jpgagri-belediyesinden-sporculara-malzeme-destegi-002.jpg

Son Güncelleme: 16.04.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.