06 Ekim 2017 Cuma 20:26
Ağrı'da Amatör Spor Haftası 9 Ekimde Başlıyor

Amatör Spor Haftası Türkiye genelinde farklı etkinliklerle her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek.

Ağrı ‘da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri 09 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da Büyük Ağrı Oteli önünden hareket edilecek kortej yürüyüşü ile başlayacak.

09 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Ağrı’da çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak. Amatör Spor Haftası öncesinde Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde toplantı düzenlendi.

Anahtar Kelimeler:
Amatör Spor Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.