11 Ekim 2018 Perşembe 10:08
Ağrı'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında güreş, atletizm ve basketbol müsabakaları yapıldı.

Şeker Fabrikası önünde gerçekleşen Atletizm yarışlarına yaklaşık 100 sporcu katılırken, yarışmalarda sporcular 1000 metre ve 1500 metre kategorilerinde dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

15 Nisan Spor Salonunda ise Basketbol müsabakaları yapıldı. Müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da izledi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında güreş müsabakaları ise Güreş Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Amatör Spor Haftası kapsamından ata sporu olan güreşin önemini vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, sporcuların güreşe olan ilgisinden memnuniyetini dile getirdi.

Güreş müsabakaları ailelerinde katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar 2 kategoride gerçekleştirilirken, dereceye giren sporculara ödülleri Amatör Spor Haftası kapanış töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek.

Etkinlikler kapsamında; Badminton, Judo, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Cimnastik etkinlikleri de yapılacak.

Son Güncelleme: 11.10.2018 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.