19 Aralık 2018 Çarşamba 16:26
Ağrı'da "Gençler Voleybol İl Birinciliği" Müsabakaları Sona Erdi

Gençler Erkek-Kız Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. 2018–2019 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet Programı çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler- Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları 18 Okuldan 212 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde Spor Lisesi birinci olurken, Genç Kızlarda Doğubayazıt Ahmedi Hani Anadolu Lisesi rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.

Müsabakalar sonrası Kupa töreni yapıldı. Takımlara Kupa ve katılım belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, İl Mille Eğitim Şube Müdürü Kutbettin Kaya, Okul Müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Dereceye Giren Okullar Şöyle:

Gençler Erkek A Kategorisi

1.Spor Lisesi

2.Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi

3.Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi

4.Nurettin Dolgun Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi

Gençler Kızlar A Kategorisi

1.Doğubayazıt Ahmedi Hani Anadolu Lisesi

2.Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi

3. Spor Lisesi

4. Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.