07 Nisan 2019 Pazar 16:21
Ağrı'da Hür Gençlik Futbol Turnuvası Yapıldı

Hür Gençlik Futbol Turnuvasında şampiyon olan takımlara Kuran hediye edildi.

1 Mart tarihinde 16 takımın katılımı ile başlatılan Hür Gençlik Futbol Turnuvasında şampiyon olan Yılmaz Spor ve turnuvada ikinci olan Temel Spor oyuncularına Kuran, plaket ve her bir oyuncuya kitap seti verilerek tebrik edildi. Düzenlenen programda maçta görev yapan hakemlere de birer adet Kuran ve kitap seti hediye edildi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan İTTİDÜL ULEMA üyesi ve bölgenin tanınmış alimlerinden M. Ali Arslan, bu turnuvada ödül olarak Kuran verilmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

M. Ali Arslan, “Gençlik sporda olduğu gibi İslam'da da aktiftir. Sporda aktif olduğu gibi Kur'an okumada da aktiftir, mücadelede de harekette de aktiftir, şehadet de aktiftir. Hep gençlik öndedir. Onun için biz gençlerimizi spora yönlendiriyoruz ama Spora kul köle olmaları için değil, spor bizim için bir araçtır amaç değil. Gençlerimiz bunu bu şekilde anlaması lazım. Spor bizim için gençleri oraya getirip Allah'ın davasını tanıtmak için bir araçtır. Yoksa bütün gücümüzü spora versek peki İslam davası ne olur. Onun için aziz kardeşlerim bu genç kardeşlerimi Tebrik ediyorum ödül olarak Kuranı Kerim veriliyor en büyük ödül Allah'ın kelamıdır Allah'ın kelamını hem okuyun hem okutun hem de insanlara hediye edin.” dedi.

Son Güncelleme: 07.04.2019 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.