27 Şubat 2018 Salı 15:35
Ağrı'da İranlı Güreşçilerle Dostluk Müsabakası Yapıldı

Ağrı Valiliğince organize edilen ve Ağrı ile İran arasındaki dostluğun pekiştirilmesi adına Tebriz, Urumiye ve civar illerindeki güreşçilerle Ağrılı güreşçilerin katıldığı ikili dostluk müsabakası için ilimize gelen 27 kişilik sporcu kafilesi, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ki sporcularla ikili güreş müsabakalarında mücadele etti.

Müsabaka öncesinde İl Müdür V.Cemil Budak, Güreş antrenörü Oğuz Öztemiz ve sporcular İran’dan gelen sporcu kafilesi ile tokalaşarak başarı dileklerinde bulundular.

2500 seyirci spor salonunda gerçekleşen müsabakalarda tüm sporcular seremoniye Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla “Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktı.

 Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak müsabaka hakkında yapmış olduğu açıklamada; “Sayın Valimiz Süleyman Elban’a böyle anlamlı organizasyon gerçekleştirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Komşumuz İran’dan 27 kişilik sporcu kafilesi Ağrı’ya geldiler. Bizimle ikili dostluk maçı yapmak istediler. Sayın Valimize durumu arz ettiğimizde bu müsabakayı yapalım dediler. Ağrı ile İran’ın sınır illeri arasında yapılan ticari, spor ve kültürel anlamda işbirliği protokolümüzde var. Bu turnuvada bize destek verip müsabakayı düzenlettirdiği için Sayın Valimiz Süleyman Elban’a teşekkür ediyorum" dedi.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyalarını; Ağrı Vali Yardımcısı Kamil Aksoy, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, İran Güreş takımı antrenörleri ve diğer katılımcılar tarafından takdim edildi.
Ödül töreni sonunda İl Müdür Vekili Budak, İran heyetine Türk Bayrağını öperek hediye etti.

MÜSABAKADAN KARELER

Son Güncelleme: 27.02.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.