26 Ekim 2017 Perşembe 19:16
Ağrı'da Kampta Olan Milli Kayakçılara Baklava İkramı

Çukurçayır köyündeki antreman alanlarında uzman antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdüren sporcuları ziyaret eden Aziz Sinan Alp, sporcu ve antrenörlerine tatlı ikramında bulundu.

Alp, yaptığı açıklamada, sporcuların her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek, Ağrılı kayakçıların katıldıkları bütün kategorilerde madalya ve kupalar kazandıklarını söyledi.

Bu başarıların kesinlikle tesadüf olmadığına işaret eden Alp, "Bu başarılarını yakından takip etmek için, antrenmanlarını izledik. Gerçekten çok zor şartlarda sezona hazırlandıklarına şahit olduk. Bu çalışma azimleri sporcularımızı daha çok başarıya götüreceğinden gönülden inanıyorum. İl Müdürlüğü olarak imkanlarımız doğrultusunda sporcularımıza maddi ve manevi desteklerimiz olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Sporculardan Oktay Ablak ise İl Müdürü Aziz Sinan Alp'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kayak yarışlarına kısa bir zaman kaldığını, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Programa, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, Kayak Antranörleri Erhan Dursun, Akif Demirkaya ve Harun Akyol da katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.