24 Eylül 2018 Pazartesi 17:02
Ağrı Derbisinde Ağrı 1970 Spor Gol oldu yağdı

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta geçen sezon şampiyon olan ancak paly of maçlarında 3’ncü ligin kapısından dönen Ağrı 1970 Spor yeni sezona fırtına gibi başladı. Ligin birinci haftasında Ağrı 1970 İbrahim Çeçen Üniversitesi Sentetik Sahası’nda Ağrı Gençlerbirliği’ni konuk etti.

Ev sahibi Ağrı 1970 Spor maça hızlı başladı. Maçın ilk yarısında Ağrı 1970 Spor sahadan 5-0’lık üstünlükle ayrıldı. Ev sahibi ekip maçın ikinci yarısından da etkili futbolunu gollerle taçlandırdı. İkinci yarıda 5 gol bulan Ağrı 1970 Spor rakibini 10-0 mağlup ederek averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. Ağrı 1970 Spor’da İsmael Kone 4 golle yıldızlaşırken, Emrah Turan, Barış Kılıç ve Oğuzhan Yıldırım 2’şer gol kaydetti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, maçın baştan sona centilmence ve kardeşçe geçtiğini söyledi. Her iki takımında Ağrı halkının takımı olduğuna değinen Başkan Yıldırım, alınan galibiyetin altın değerinde olduğunu kaydetti. Rakip takım Ağrı Gençlerbirliği’ne de ligde başarılar dileyen Yıldırım, “Bugün Ağrı derbisini yaşadık. İki Ağrı takımı karşı karşıya geldi. Sakin ve centilmence geçen maçı biz kazandık.

Zaten hedefimizde maçı kazanarak liderliği elimize almaktı. Çok şükür bunu başardık. Takımı kurduğumuz ilk günden bu yana hedefimiz olan profesyonel liglere adım adım yürüyoruz. Belki 10-0 skoru Ağrılı hemşerilerimize ağır gelebilir ama bu futbol, top yuvarlak maç  90 dakika ve bugün bu sahada bizde yenilebilirdik. Rakibimizde oldukça güzel bir futbol ortaya koydu.

Maçı kazandığımız için mutluyuz. Ligde zorlu deplasmanlar bizi bekliyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf biz oluruz. Ağrı Gençlerbirliği’ne de ligde başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.