23 Ekim 2018 Salı 10:00
Ağrı Gençlik Merkezi Kurslarına Yoğun İlgi

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Ağrı Gençlik Merkezinin düzenlediği ücretsiz kurslar yoğun ilgi görüyor.

Ağrı’lı gençler; Resim, Masa Tenisi, Gitar, Okçuluk, Geleneksel Türk Sanatları, El Sanatları, Bağlama, Ney, İngilizce, Tiyatro, Kuran-ı Kerim, Bilgisayar, Erbane, Arapça, Osmanlıca, İşaret Dili ve Diksiyon branşlarda ücretsiz düzenlenen kurslardan faydalanıyor.

Gençlik Merkezinin kurslarına yoğun bir katılım olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çocuk ve gençlerimize yönelik düzenlenen kurslara yaklaşık 1700 kişinin başvurduğunu söyledi.

Ağrı’lı Gençlerin eğitimlerine ve gelişimlerine katkı sağladıklarını belirten Şiran; Gençlik Merkezi kapılarımız tüm gençlerimize açıktır. Boş zamanlarından gençlik merkezlerimize gelerek, ücretsiz kurslarımızdan faydalansınlar.

Gençlik Merkezi binamızda 18 ayrı branşta açtığımız ücretsiz kurslara gençlerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.