26 Eylül 2019 Perşembe 10:58
Ağrı Spor'a Destek Gecesinde Düzenleniyor!

AĞRI SPOR DESTEK ARIYOR
İlimizin profesyonel lig temsilcisi Ağrı Spor Kulübü, 26 Eylül Perşembe günü saat 20:00 Beyaz TV ekranlarında forma satışı yaparak şeffaf bir anlayışla gelir toplamaya çalışacak.

Ağrı dışındaki Ağrılı iş adamlarımız televizyon ekranlarına bağlanarak forma desteği sunarken, Ağrı’da ki spor taban birliklerimiz ve spor adamlarımızla birlikte bizlerde İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Salonunda olacağız. Tüm spor severleri bu anlamlı kampanyaya destek vermek için canlı yayın günü bekliyoruz.

Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım; Beni Yalnız Bırakmayın


Mehmet Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm Ağrılı hemşerilerine seslendi.

Ben Ağrı Spor Kulüp Başkanı olarak çok zorluklar çektim ekonomik olarak yıprandım ama pes etmedim ve etmeyeceğim, Bu takımı neye mal olursa olsun en üst liglere çıkaracağıma söz veriyorum.

Takımda aksayan şeyler var hoca ve futbolcuların düzelteceğine inancım tam söz verdiler ben yönetimime hocalarıma ve futbolcularıma güveniyorum bu haftadan sonra yükselişe geçecekler.

Takımın daha başarılı olması devre arası eksik mevkilerin tamamlanması için yarın yapacağımız televizyon programında salonu hınca hınç dolduralım ağrı ve ağrı dışındaki tüm ağrılılar beni yalnız bırakmayın program süresince az çok demeden forma alıp bana ve takımınıza sahip çıkın.

Bugün Üniversitede programın yapılacağı salonda evinizde ekran başında telefonla bağlanın her şey çocuklarımız için ağrı spor için.

Bizlerde Ağrıda Haber Ailesi olarak Ağrı Spor Kulübümüze ve oyuncularımıza başarılar , tüm Ağrılıları bu gece düzenlenecek olan yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.

Yer : Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans Salonu

Tarih : 26 Eylül Perşembe ( Bugün )

Saat : 20:00 Beyaz TV Canlı Yayın

Son Güncelleme: 27.09.2019 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2019-09-26 19:32:57

biz yağmur,çamur,kar,fırtına demeden maça geldik ama şeref tribününde kışın sıcak çayını,kahvesini yazın buz gibi soğuk mesrubatini yudumlayan göbekli,cüzdanı kabarık kan emiciler yardım edin sizi göreyim

Avatar
Fahri belen 2019-09-26 20:29:39

Bahtsiz bedevi çöl ve kutup aynısını aynı cümle içinde kullanarak örnek vermek gerekirse ağrıspor olur herhalde. İstanbul depremi nedeniyle program kaynadi .olsun ben koçum biz yoklukla mutlu oluyoruz varlık bizi bozar

Avatar
Umut UCA.AGRI SPORA Başarılar dilerim.Kesis koylu 2019-09-27 16:03:16

AGRI