16 Şubat 2020 Pazar 10:40
Ağrı Spor Derince Spor’a 2-1 Yenildi

Bu sonuçla birlikte play-off ümitlerini hayli zora sokan Ağrı 1970 spor, kalan maçlarda galibiyetle ayrılmaktan başka şansı kalmadı.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Turgutluspor’a da mağlup olan Ağrı 1970 Spor kötü gidişe dur demek için önümüzde ki hafta kendi evinde karşılayacağı Ofspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kocaeli deplasmanında Belediye Derincespor ile karşılaşan Ağrı temsilcisine, Kocaeli’de bulunan Ağrılılar akın etti. Takımlarını yalnız bırakmayan Ağrılılar maç boyunca tezahüratla destek verdi.

Öte yandan yine takımlarını yalnız bırakmamak adına Kocaeli’ye çıkarma yapan Barikat 04 taraftar grubu da maç öncesi, esnası ve sonrasında marşlar ve sloganlar eşliğinde 90 dakika boyunca susmadı.

Alınan bu sonuçla birlikte 28 puan ile 10.sırada kalan Ağrı 1970 Spor orta sıralarda kaldı.

Rakibi Belediye Derincespor ise maç fazlası ile 39 puanla 3.sıraya yükseldi.

Müsabaka da Ağrı 1970 Spor’un tek golü 37’ dakika da Özgen Erdem’den geldi.

Temsilcimizde sarı kartı ise yalnızca kaptan Oğuz Yıldırım gördü.

Son Güncelleme: 16.02.2020 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.