20 Eylül 2020 Pazar 11:37
Ağrı Spor Kahta 02 Maçına Hazır

TFF 3. Lig 2. Grupta 20 Eylül Pazar günü deplasmanda Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor ile karşılaşacak olan Ağrı Spor, Teknik Direktör Ali Tuna Tanyıldızı nezaretinde hazırlıklarını tamamladı.

Son antrenmanını bugün sabah saatlerinde Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu stadyumunda yapan Sarı Lacivertli ekip, Pazar günkü maç için öğlenden sonra deplasman için yola çıktı.

20 Eylül 2020 Pazar günü Adıyaman Kahta İlçe Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’da başlayacak olan Kahta 02 Spor - Ağrı Spor müsabakasını Sivas bölgesi hakemlerinden Burak Yücetağ yönetecek.

Ağrı Spor Antremanını Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım ile yönetim kurulu ve Ağrı Spor alt yapı sorumlusu Mustafa Şimşek tribünden takip ettiler.

AĞRI SPOR KULÜBÜ Barikat04

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ağrı041 2020-09-20 16:48:58

Düşündürücü bir skor aldı yazık...