22 Temmuz 2019 Pazartesi 18:34
Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım'dan İşadamı Üzeyiroğlu'na Rest

BAŞKAN YILDIRIMDAN ÜZEYİROĞLUNA REST !

Son zamanlarda Ağrı’da siyaset dünyasına giren ve spor camiası ile adında söz ettirmek istenen Yılmaz Üzeyiroğlu’na cevap Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde 1 Milyon 200 Bin TL değerinde bir futbolcu aldığını müjdeleyen Yılmaz Üzeyiroğlu’na cevap kulübün resmi sitesinde yazılı olarak geldi.

Ağrı Spor Kulübünün resmi sayfasında verilen yazılı açıklamada, ‘BAŞKAN Yıldırım: Yılmaz ÜZEYİROĞLU denen şahıs, AĞRISPOR'u, yönetim kurulumuzu ve taraftarını küçük görüp alay edercesine, 50 bin TL değerindeki futbolcuyu 1 Milyon 200 bin TL diye bizlere kaba tabirle yutturmak istemiş, tüm spor kamuoyunu aptal yerine koymuştur.

Ağrıspor kimsenin rant kapısı değildir. Şarlatanlığınızı bilmemize rağmen sizi rencide etmeden, kulüp sayfamızda nezaketli bir açıklama yaptık ama ne yazık ki senin gibi cehalet timsali birine bu tarz bir açıklama gerekiyormuş. Bir daha Ağrısporun ismini ağzına alma bizden ve camiamızdan uzak dur. 


Bizim senden herhangi bir beklentimiz ve talebimiz yok. Ağrıspor senin gündemde kalma kapın değil.’ Sözlerine yer verdi.

Ağrı 1970 Spor Kulübünün Resmi Sayfasındaki Paylaşımı : 

Son Güncelleme: 22.07.2019 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Üzeyir 2020-03-17 01:02:13

Bir ağrılı olarak buna katılmıyorum o denilen şeyler herneyse tezkip yapılmasını arz ederim . Saygılarımla.

Avatar
Üzeyir 2020-03-17 01:02:28

Bir ağrılı olarak buna katılmıyorum o denilen şeyler herneyse tezkip yapılmasını arz ederim . Saygılarımla.

Avatar
Ahmet Çoruhlu 2020-09-20 00:31:18

Spor kulüplerimiz kara para aklama alanları değildir, sporcu ve spor kulüplerimiz bu tür sahtekar kişi
ve kişilerin kendilerini kullanmalarına asla izin vermemelidir. Ağrı spor başkanımızı bu onurlu ve doğru tavrından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.