17 Şubat 2020 Pazartesi 16:03
Ağrı Spor Selçuk Kaban Hakkında Açıklama Yaptı

Ağrı Spor Kulübü Tarafından yapılan Açıklama;
“Devre arası transfer çalışmalarımız kapsamında kadromuza kattığımız profesyonel futbolcumuz SELÇUK KABAN maalesef Cizrespor müsabakası sonrası annesinin sağlık durumunu bahane ederek izin almış ve aradan 3 hafta geçmesine rağmen takıma katılmamış(kulüpte hiçkimse ile sorun da yaşamamıştır) dahası; sosyal medya hesaplarından futbolu bıraktığını açıklamıştır.

Kulübümüzden yarım sezon için 80.000 TL nakit ücreti peşin alan futbolcu, kısa sürede futbolu bıraktığını açıklaması üzerine kendisinden ücret iadesi talep edilmiştir. Bunun üzerine bir hafta süre isteyen futbolcu belirtilen süre içerisinde ödeme yapmamış ve telefonlarımıza cevap vermeyerek futbol dolandırıcılığı örneği sergilemiştir.

Kulüp olarak futbolcularımızın maddi haklarına en derin saygıyı gösteriyor ve kontrat gereksinimlerimizi harfiyen yerine getiriyorken aynı saygıyı da futbolcularimizdan beklemek en doğal ve tabii hakkımız olduğu kanaatindeyiz.

Gelinen nokta itibariyle Selçuk Kaban adlı kontratlı futbolcumuz hakkında ilgili kurum ve kuruluşlarda yasal prosedürler hukukçularımız tarafından hayata geçirilmiştir.

Gerek yasal yollar gerekse örfi hukuğun tüm imkanları zorlanarak kulübümüzün gaspedilen maddiyatlarının iadesi sağlanacaktır.


AĞRISPOR YÖNETİM KURULU
16.02.2020"

AĞRI SPOR KULÜBÜ Barikat04

Anahtar Kelimeler:
Ağrı SporSelçuk Kaban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.