17 Ekim 2019 Perşembe 09:19
Ağrı Spor Teknik Heyeti Göreve başladı

Ağrı spor teknik Heyeti görevine başladı

Kurban kesiminden sonra yönetim kurulu, teknik heyet ve ağrı spor takımı ile beraber ağrı spor basın sözcüsü deniz budak basın açıklaması yaptı.

Budak,Son donemde talihsizlikler yaşadık. cok talihsiz puanlar kaybettik. Ağrı spor’un daha iyi yerlere gelmesi ve daha güçlü bir takimin sahaya yansıması için daha çok çaba sarfedeceğiz .

Taraftarımızın başarlı olacağımızdan hicbir kuşkusu olmasin. Bu takım hak ettiği yere yükselecek ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Son haftalarda yaşadığımız talihsizlikler hiçkimseyi umutsuzluğa sürüklemesin. Bizim,teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Bu takım daha güzel sonuçlar alarak ligin ilk yarısını en güzel şekilde tamamlayacaktır.

Herkesi takıma sahip çıkmaya ve tribünleri doldurmaya davet ediyorum.

Taraftarlarımız bizim en büyük gücümüzdür . Lütfen tribünleri doldurarak iç saha avantajımızı daha etkin hale getirelim.

18 yıllık profesyonellik hasretinden sonra çıktığımız profesyonel ligde, hedefimiz her daim daha yukarılar olacaktır . Bunu başaracağımızdan hic kimse şüphe etmesin. Bu takım her daim büyük başarılara koşacaktır.

Ağrı spor tüm Ağrı'lıların ortak değeridir. Değerimize sahip çıkarak başarı basamaklarını hep birlikte tırmanalım.

Son Güncelleme: 17.10.2019 09:33
Anahtar Kelimeler:
Ağrı Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.