27 Ocak 2020 Pazartesi 11:09
Ağrı Sporlu Taraftarlardan Elazığ'a Giysi ve Gıda Yardımı

Ağrı'da, Barikat 04 taraftar grubu, Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda karşılaşan Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup takımlarından Ağrı 1970 Spor - Fethiyespor maçı öncesinde, Elazığ'daki depremden etkilenen vatandaşlar için taraftarlara duyuru yaparak yardım talebinde bulundu.

Sarı lacivertli taraftarlar, evlerinden getirdikleri battaniye, kışlık kıyafet, atkı ve bereleri taraftar grubuna teslim etti.

Yardımı organize eden taraftarlardan Kadir Barışan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'daki depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da şifa diledi
Depremden etkilenenler için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Barışan, "Ağrı olarak her zaman depremzedelerin yanında olacağız. Onlar üşürse biz donarız. Yapılan yardımları götürüp teslim edeceğiz. Küçükten büyüğe bütün taraflarlar imkanları doğrultusunda yardım yaptı. Bunları Türk Kızılaya ulaştırdık." dedi.

Taraftarlardan Nevzat Kotan ise Elazığ'daki depremden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını anlattı.

Son Güncelleme: 27.01.2020 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.