01 Aralık 2018 Cumartesi 19:47
Ağrı Vefa Spor U-19 Lig Şampiyonu Oldu

Ağrı Amatör Liglerinde U-19 liginde sezon sona erdi. iki grupta oynanan karşılaşmalar sonucunda Ağrı Vefa Spor U-19 lig şampiyonu oldu.

U-19 finalinde Ağrı 1970 Spor ile karşılaşan Ağrı Vefa Spor ilk yarısı Ağrı 1970 Spordan 22. dk Emirhan Koç ve 28.dk Ömer Teski'nin golleri ile 2-0 geride kapattığı karşılaşmada ikinci yarıda 65.dakikada Serkan Daşdemir ve 80.dakikada Halil Dursun'un ayağından bulduğu gollerle maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında Fırat Can Aydemir maça attığı golle maça noktayı koydu ve Ağrı Vefa Spor'u şampiyon yaptı.

Ağrı Vefa Spor, bu şampiyonlukla Ağrı'yı U-19 Türkiye Şampiyonasında temsil etmek hakkı kazandı. 

Karşılama sonrasında da fair-play görüntüleri yaşandı. Ağrı 1970 teknik direktörü Mustafa Şimşek, şampiyon olan Ağrı Vefa Spor oyuncularını tebrik etti.

Ağrı ASKF Başkanlığı da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Ağrı Vefa Sporu tebrik etti. "Ağrı, U-19 Liginde rakibini 3-2 yenerek il şampiyonu olan Ağrı Vefa Spor’un başkan, yönetici teknik adam ve futbolcularını kutlar, U-19 liginde mücadele eden tüm takımlarımıza, ilimiz futbol altyapısının gelişimine sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederiz. " ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.