18 Ağustos 2017 Cuma 19:13
Ağrı'da Amatör Futbol Ligi'ne Sayılı Günler Kaldı

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen lig maçları 23 Eylül'de başlayacak.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, futbol il temsilciliği ile yaptıkları istişare sonrasında amatör futbol liglerinin 23 Eylül'de başlayacağını söyledi.

Yeni sezonda farklı bir plan uygulayacaklarını belirten Kösedağ, "Bu planlamaya göre ilk defa U-19 karşılaşmaları, büyükler amatörden önce başlayacak. Çünkü büyükler amatör lig erken bittiğinde, bu defa BAL ligi ile birlikte bitirebilmek için fazla bir boşluk bırakmak zorunda kalıyoruz. Bunun önüne geçmek için U-19 ligini erken başlatacağız." dedi.

U-19 Ligi teknik toplantı ve kura çekimini de 16 Eylül tarihinde gerçekleştireceklerini ifade eden Kösedağ, şöyle konuştu:

"Büyükler ligi kura çekimi ise 1 Ekim pazar günü yapılacaktır. U-19 Ligini 23 Eylül'de, büyükler ligini ise 14 Ekim'de oynatmayı planlıyoruz. Hamur ilçesi de bir deplasman olacak. Hamur ilçemiz de sentetik yüzeyli sahanın yapımı tamamlanmak üzere. Bu sezon ilk defa Hamur ilçemizde amatör futbol maçlarını oynatacağız. Maçların oynanacağı sahalar henüz netlik kazanmadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle yapacağımız görüşmeler sonrasında teknik toplantıda saha konusunu netliğe kavuşturacağız. Lisans yapmak isteyen kulüplerimiz, lisanslarını yapmaya başlayabilirler."

agrida-amator-futbol-ligine-sayili-gunler-kaldi.jpg

Son Güncelleme: 18.08.2017 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.