05 Ekim 2018 Cuma 12:48
Ağrı’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen Amatör Spor Haftası, 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Ağrı’da da kutlanacak.

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8- 14 Ekim 2018 tarihleri arasından kutlanacak Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Her yaştan insanın spor yapması, düzenli fiziksel aktiviteler oluşturulmasını özendirmek, spora yeni bireyler kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında; Atletizm, Cimnastik, Yüzme, Masa Tenisi, Judo, Voleybol, Basketbol, Badminton, Güreş, HİS (Futbol) branşlarında turnuvalar gerçekleştirilecek.

Amatör Spor Haftası kutlamaları 8 Ekim Pazartesi günü saat 09.00'da Ağrı Belediyesi (Eski Devlet Hastanesi) önünden 2500 kişilik Spor Salonu'na kadar sürecek kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra sporcular çeşitli branşlarda gösterilerini sunacak. Amatör Spor Haftası boyunca yapılan turnuvalarda ve yarışlarda başarı elde eden takım ve sporculara madalya verilecek.

Kapanış ise 14 Ekim Pazar günü saat 16.00’da 2500 kişilik spor salonunda düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.

Müsabaka Programı ise şöyle:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.