08 Mayıs 2017 Pazartesi 11:04
Ağrı'da Minikler Futbol Şenliği Başladı

ASKF tesislerinde düzenlenen programda konuşan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, İbrahim Çeçen Vakfı tarafından 160 öğrenciye spor malzemesi gönderildiğini söyledi.

16 takım ve 2005-2006 doğumlu 160 sporcunun katılacağı futbol şenliğinin iki gün süreceğini belirten Kösedağ "Büyüğümüz İbrahim Çeçen, yaptırdığı ilkokuldan sonra ilimize üniversiteyi kazandırarak 15 bin öğrencinin Ağrı’da eğitim görmesini sağladı. Vakıf olarak eğitim dışında bu tarz spor organizasyonlarına da destek sağlıyorlar.

İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Meral Dinçer de vakıf olarak birçok projelerinin olduğunu belirterek, "Ama vakıf olarak çocuklar, gençler ve spora çok önem veriyoruz. Çok değerli takımlarda olacağınıza inancım sonsuz. İnşallah sizlerde ileride futbolda hak ettiğiniz yerlerde olacaksınız. Buna inancım sonsuz. Hepinize başarılar diliyorum." diye konuştu.

agrida-minikler-futbol-senligi-basladi.jpgagrida-minikler-futbol-senligi-basladi-001.jpgagrida-minikler-futbol-senligi-basladi-002.jpgagrida-minikler-futbol-senligi-basladi-003.jpgagrida-minikler-futbol-senligi-basladi-004.jpg

Son Güncelleme: 08.05.2017 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.