17 Haziran 2019 Pazartesi 12:04
Ağrı’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Ağrı’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde kurulan kayıt bürolarında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri (Ücretsiz Yaz Spor Okulları) kayıtları başladı.

Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli seven elit sporcular yetiştirip uluslararası alanda üstün başarılar elde edebilecek yetenekli sporcular yetiştirilmesi amacıyla İl Spor Merkezleri kayıtları başlamış olup 29 Haziran 2019 Cumartesi günü Saat 16.00’de Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumunda açılışı olacaktır.

yılı İl Spor Merkezinde; Atletizm, Kayak, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Özel Sporcular, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme spor dallarında faaliyet gösterilecektir. İl Spor Merkezlerine 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

KAYIT NOKTALARI:

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

0472 215 13 41

Son Güncelleme: 17.06.2019 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.