14 Ağustos 2017 Pazartesi 00:02
Ağrı'lı Gençler  'Gençler Asla Unutmaz' sloganıyla Ankara'ya gidiyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için hayata geçirdiği, “Gençler Asla Unutmaz" projesi devam ediyor.


    “Gençler Asla Unutmaz" sloganıyla 15 Temmuz’da destansı bir kahramanlığa imza atan gençler, 02-06 Ağustos tarihlerinde Ankara’da bir araya gelecek.

Proje kapsamında her hafta 4 ilden 40’ar genç Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü gibi darbe girişiminde tahribata uğrayan yerler ile Karşıyaka Şehitliği, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Tacettin Dergahı gibi mekanları ziyaret edecek.

Kafile başkanı Cevdet Erdoğmuş ile birlikte Ağrı’dan Ankara’ya giden 42 kişilik Gençlik Merkezi üyeleri, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı yerleri ziyaret edecek.


    Ağrı Gençlik Merkezi üyeleri ilk ziyaretlerini Gençlik ve Spor Bakanlığında gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz darbe girişimine maruz kalmış olan yerlerde gazi olmuş kahramanlar tarafından o gece yaşananlar gençlere anlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da gençlerle sohbet etti.

Son Güncelleme: 14.08.2017 00:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.