10 Ağustos 2017 Perşembe 10:48
Ağrı'lı Kick Boks'çu Adem Aşantuğrul Avrupa Arenasında

AĞRI’LI KİCK BOKS’ÇU ADEM AVRUPA ARENASINDA

Kick Boks Federasyonu 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan Milli Takım Seçmelerine katılan Ağrı’lı Kick Boks’çu Adem Aşantuğrul, 51 kiloda rakiplerini yenerek Milli Takıma seçilme hakkı kazandı.

Kick Boks Milli Takım Seçmeleri 03-05 Ağustos 2017 tarihleri arasında Samsun Canik Atatürk Spor Salonu'nda 43 İlden 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Gençler ve Büyükler kategorilerinde Milli Takım adına yarışan sporcumuz Adem Aşantuğrul Ülkemizi temsil etmek için ter döktü.

agrili-kick-bokscu-adem-asantugrul-avrupa-arenasinda.jpg

3 gün süren Milli Takım Seçmeleri müsabakaları sonucunda rakiplerini yenen Ağrı’lı sporcu Milli Takıma seçildi. Ağrı’lı Milli Sporcu Makedonya’da düzenlenecek olan Wako Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

agrili-kick-bokscu-adem-asantugrul-avrupa-arenasinda-001.jpg

İL MÜDÜRÜ ALP, MİLLİ SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor açısından büyük başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Elde edilen başarılar yanı sıra Milli Takımlarımıza da sporcu kazandırıyoruz. Milli Takımlara sporcu kazandırmak bizleri çok mutlu ediyor. Sporcumuz Adem Aşantuğrul, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerinde çok iyi bir başarı elde etti. Sporcumuz Makedonya’da düzenlenecek olan Wako Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. İnşallah sporcumuz Adem burada da en iyi şekilde Ülkemizi temsil edip Avrupa Şampiyonluğunu Ülkemize ve Ağrı’ya getirir. Sporcumuzu ve antrenörü Hüseyin Oflaz’ı tebrik eder Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum dedi.

 

agrili-kick-bokscu-adem-asantugrul-avrupa-arenasinda-002.jpg

 

Son Güncelleme: 10.08.2017 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.