29 Ağustos 2017 Salı 19:17
Ağrılı Milli Sporculardan Türkiye 1. ve 2.'liği

Çorum Merkez Tevfik Spor Salonunda 24- 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında, 105 kiloda toplamda 270 kilo kaldıran Ağrı’lı Sporcu Arif Koç Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı müsabakada Emrah Çalışkan 62 kiloda toplamda 220 kilo kaldırarak Türkiye 2.si oldu.

Çorum ilinde düzenlenen Şampiyonaya 36 ilden 209 erkek ve 95 bayan olmak üzere toplam 304 sporcunun katıldı.

İL MÜDÜRÜ ALP: SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Ağrı adına önemli başarılara imza atan Milli sporcularımızdan Arif Koç ve Emrah Çalışkan, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Arif Koç’un Türkiye şampiyonu olduğunu ve aynı müsabakada Emrah Çalışkan’ın ise Türkiye ikincisi olduğunu belirten Alp,

bu başarılar bizleri çok mutlu etmiştir. Alp Bu başarılı sonuçlar ile sporcularımız Milli Takıma seçildiğini söyledi. İlimizi uluslar arası müsabakalarda temsil etmeye hak kazanan sporcumuz Arif Koç, Emrah Çalışkan ve antrenörlerini Muhlis Akbaş’ı tebrik ediyor, sporcularımızın ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

agrili-milli-sporculardan-turkiye-1.-ve-2.ligi.jpgagrili-milli-sporculardan-turkiye-1.-ve-2.ligi-001.jpg

Son Güncelleme: 29.08.2017 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.