01 Haziran 2019 Cumartesi 12:08
Ağrılı sporcu Analig Final yarışmalarında Türkiye üçüncüsü oldu

Ağrılı sporcuların başarıları devam ediyor

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yapan sporculardan, başarılar gelmeye devam ediyor.

Samsun ilinde yapılan Analig Final yarışmalarında Ağrı'yı temsilen yarışmalara katılan Ağrılı sporcu Muhammed Ensar Erdoğan, 100 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcu Muhammed Ensar Erdoğan, antrenörleri Gökhan Şengül, Tuba Çiftçi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir'i makamında ziyaret etti.

Elde edilen başarıdan dolayı sporcu Muhammed Ensar Erdoğan'ı ve antrenörlerini tebrik eden Demir, "Ağrı ilimiz son zamanlarda yüzme branşında elde edilen başarılar bizleri mutlu ediyor. Yüzücülerimiz sezon boyunca genel toplamda 93 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarıda emeği olan başta antrenörlerimizi ve azimle hırsla çalışan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Spor Şube Müdürü Cemil Budak da sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ayrıca Malatya'da yapılan 11 Yaş Güreş grup şampiyonasına katılan Ağrılı güreşçi Mesut Söğüt, 34 kilo sıkletinde şampiyon olma başarısı gösterdi. - AĞRI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.