01 Ağustos 2017 Salı 13:32
Ağrılı Sporculardan Çift Madalya

Niğde’da gerçekleştirilen, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kickboks Şampiyonasında mücadele eden Ağrı’lı sporcular 2 madalya kazandı.

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kickboks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 Tarihleri Arasında Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonunda Farklı illerden Ortalama 4000 Sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Büyükler, Gençler, Yıldızlar olmak üzere 3 Kategoride yapılan müsabakalar renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Eleme müsabakalarının ardından sporcular final için ringe çıktı. Ağrı adına yarışan sporculardan Metin Yaşar 91 kilado Low Kick’te Türkiye 2.si, Mehmet Aktaş ise 51 kiloda K-1 Rule’ de Türkiye 3.sü oldu. Ayrıca Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR’in köyünde gerçekleşen özel turnuvada Abdulkadir Aslan ikincilik kupası kazandı. Sporcu kafilesi antrenörleri Hüseyin Oflaz ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V.Cemil Budak’ı ziyaret etti. Budak sporcuları ve antrenörlerini elde edielen başarıdan dolayı tebrik etti.

Metin Yaşar ve Mehmet Aktaş Ağustos ayında yapılacak milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

agrili-sporculardan-cift-madalya-002.jpg

agrili-sporculardan-cift-madalya-003.jpg

Son Güncelleme: 01.08.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.