25 Mart 2017 Cumartesi 10:52
A.İ.Ç.Ü. Kayaklı Koşuda Türkiye Şampiyonu Oldu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencileri Kayaklı Koşuda Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafındandüzenlenen“Ünilig Kış Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası” Erzurum’da yapıldı. Kayaklı Koşu BranşındaAğrı İbrahim Çeçen Üniversitesini başarıyla temsil eden öğrenciler destan yazarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Yarışmalara BESYO öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM antrenörlüğünde katılan sporcular,  bayanlar 5000 metrede ilk üç sırayı alarak takım ve ferdi olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Erkekler 1000 metrede 1, 3 ve 6 sıraları alan sporcular yine kendi klasmanlarında ferdi ve takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak Ağrı’ya büyük bir gurur yaşattı.

Bayanlar 5000 Metrede Berna YILMAZ 1’nci sırada yarışı tamalarken, Hicran YAŞAR 2’nci, Leyla TURAN 3’ncüRemziye YILMAZ 6’ncı oldu. Erkekler 1000 metrede Fatih GÖKÇAY ilk sırayı alırken, Ömer DOĞAN 3’ncü, İsmail IŞIK 6. Oldu. 

a.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu.jpga.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu-001.jpga.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu-002.jpga.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu-003.jpga.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu-004.jpga.i.c.u.-kayakli-kosuda-turkiye-sampiyonu-oldu-005.jpg

 

Son Güncelleme: 25.03.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.