03 Nisan 2021 Cumartesi 22:56
ASKF’den Doğubayazıt Spora ziyaret

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Ağrı’yı temsil edecek iki takımdan biri olan Doğubayazıt Belediye Spor’u ziyaret ederek başarılar diledi.

Askf Başkanı Erkan KÖSEDAĞ, Başkan Yardımcısı Necdet ÇİFTÇİOĞLU, Onur Kurulu Başkanı Latif Turan ve federasyon yöneticileri Doğubayazıt Belediye Spor’un antrenmanını izledikten sonra futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Kulüp Başkanı Ahmet Beyter’in karşıladığı ziyarette konuşan ASKF Başkanı Erkan KÖSEDAĞ;” 17 Nisan’da başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig müsabakaları öncesinde ilimizi temsil edecek iki takımdan biri olan Doğubayazıt Belediye Spor’u ziyaret ederek sezon öncesi başarı diledik. Doğubayazıt, uzun yıllar boyunca Ağrı’nın futbolcu fabrikası gibi çalışmış bir ilçemiz. Profesyonel liglere ev sahipliği yapmış olan bu kadim ilçede, futbolun üst noktalara gelmesi için bir herkes elinden geleni yapıyor. İyi bir oluşumları var. Gerek kulüp başkanları gerekse teknik heyetlerinin bilgi ve birikimleri çok önemli. Futbolcularında birlikteliğe katkı sağlaması durumunda, grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayacaklarına inanıyorum” dedi

Kulüp Başkanı Ahmet Beyter ise “ Bu sezon Belediye Başkanımız Yıldız acar’ın destekleri ile bir çalışma içerisindeyiz. Kısa, orta ve uzun vadeli bir program uygulayarak, ligde sürekli kalan ve üst ligleri hedefleyen bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. Bu sezon önümüzdeki ilk hedefimiz grubumuzdan lider ayrılarak, üst tura yükselmek. Şampiyon olmak için futbolcularımız ve teknik heyetimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Doğubayazıt halkından desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. “ dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Beyter ve antrenör İshak Özbey’e plaket takdiminde bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
ASKFDoğubayazıt Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.