26 Ağustos 2019 Pazartesi 11:34
Barikat 04 Taraftar Gurubunun Tribün Yeri Değişti

Barikat 04 Taraftar Gurubundan Açıklama

Ağrı Spor taraftar guruplarından Barikat 04 taraftar Gurubu sosyal medya hesaplarından tribün yerlerinin değiştiklerini duyurdular.

Barikat 04 Taraftar derneğinden yapılan açıklamada;

TÜM TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE !
Bugün taraftar dernekleri ile Ağrı Spor Kulübü arasında gerçekleşen toplantı sonucu alınan karar ile Barikat04 taraftarları olarak bundan sonra sezon boyunca karşı tribünlerde yer alacağız.

Bundan böyle yaklaşık 2 yıldır emek verdiğimiz tribünümüzün yeri değişmiş olup bugünden itibaren karşı tribünlerde yine her zaman ki emekle mücadelemizi devam ettireceğiz.

Tribünlerimizin yerinin değişmesi toplantı sonucu alınan bir karardır bu karara saygı duyup her zamankinden çok daha güçlü geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Bu vesile ile Çarşamba günü saat 15.00’de çıkacağımız ilk resmi Türkiye Kupası karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı saflarımıza davet ediyoruz.

BİZE HER YER BARİKAT04 !
BİZE HER YER AĞRI SPOR !

Son Güncelleme: 26.08.2019 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.