23 Nisan 2018 Pazartesi 09:27
BİRLİKLİG Futbol Turnuvasını Kazanan Kardeşlik Oldu

Birlik Vakfı ve Genç Birlik Ağrı Şubeleri tarafından organize edilen BİRLİKLİG Liseler arası futbol turnuvası sona erdi. Toplamda 12 takımın katıldığı turnuvada 1.lik kupasını Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi kazandı.

12 Lise takımı arasında yapılan turnuvada finale kalan 15 Temmuz Anadolu Lisesi ile Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi maçı oldukça çekişmeli geçti. Birlik Vakfı Ağrı Şubesi tarafından yapılan turnuvada kardeşlik vurgusu ön plana çıktı.

Turnuvaya katılan takımlardan;

Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi

15 Temmuz Anadolu Lisesi

Fen Lisesi

Birlik Vakfı Ağrı Şubesi Başkanı Deniz Altındağ: ‘Vakıf olarak Ağrı’da gençlerimizin birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde faaliyetler yapabilmesi için bu tür organizasyonlarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimize herkesin sahip çıkması, onlara destek vermesi, onların bir şeyler yapabileceğine inanmak gerekiyor. Vakfımız bünyesinde kurduğumuz gençlik merkezimiz haftanın her günü gençlerimizin hizmetinde. Yeter ki gençlerimiz gelsin’ diye konuştu.

Ayrıca turnuvaya katılan bütün takımlarla piknik organizasyonunda bir araya geleceklerini dile getiren Altındağ, birinci gelen takımı Güneydoğu illerine geziye götüreceklerini, tarihi mekânlarını görmelerini sağlayacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.