05 Kasım 2018 Pazartesi 16:37
Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Ağrı'da Yapılacak!

Ağrı, Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nın 13-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Ağrı'da yapılacağını ifade edildi.

Şampiyona hakkında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Türkiye Boks Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan şampiyonanın 3. grup müsabakalarının 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunda gerçekleştirileceğini aktardı.

Şiran, "Yapılacak olan şampiyonaya 28 ilden yaklaşık olarak 200 sporcunun katılım sağlamasını bekliyoruz. Tüm Ağrı halkını ve boks sevenleri ilimizde yapılacak olan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına davet ediyoruz. Şampiyonaya katılacak olan tüm sporculara, antrenörlere ve hakemlere şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Müsabakaların açılış maçının 14 Kasım 2018 tarihinde saat 16.00'da yapılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 05.11.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.